середу, 2 жовтня 2019 р.

La-Salette -- особливе місце Небесної Матінки у серці Французьких Альп. Подяка і враження!


  Привіт всім!
  Фотограф Роман Тупись тут ;) Із коротеньким дописом подяки моїй Небесній Матінці за можливість бути близько Неї, відчувати її присутність, а також служити на Її славу. Мова йде про Ла-Салет -- мальовничий куточок Французьких Альп (висота 1800 м н.р.м.), де 19 вересня 1846 року двом дітям: Максиміну (11 років) та Меланії (14 років)  -- пастушкам із містечка Кор об'явилася Матір Божа, яку вони назвали Прекрасна Пані. Прекрасна Пані передала для людства послання, яке є актуальним і сьогодні. Більш детальніше про об'явлення і не тільки, то розповім у наступних дописах згодом.  

Ось така краса там! Перебуваєш неначе на Небі.


І ранній-ранній ранок буває таким!!


  А зараз просто хочу сказати ДЯКУЮ Матері Божій за можливість бути у Ла-Салет, служити волонтером у Notre-Dame-de-La-Salette Sanctuary, допомагаючи там, де потрібно, за нових друзів -- спільноту волонтерів із різних країн та континентів. Дякую всім вам, дорогі Benevoles La-Salette за спільний час, працю, трохи відпочинку, настрій і багато всього того, що було і яке важко виразити словами. Люблю Вас усіх-усіх та обіймаю міцно! Тут на фото звичайно є не всі. Більше буде згодом -- обіцяю ;)


Дякую Bénévoles La-Salette!!!! :)


ДЯКУЮ!
Чекаю коментарів!
 
Зустрінемось вже скоро ;)
 
З повагою, Ваш фотограф Роман Тупись.

Цікавить фотозйомка -- пишіть мені:

3 коментарі:

Анонім сказав...

Wspaniale zdjecia i bardzo ladne slowa. Dzieki, Romanie, za ta strone!
Natalio

Анонім сказав...

Dziękujemy też Tobie Roman, super zdjęcia :).
Z pozdrowieniami,
Agata

Unknown сказав...

Ďakujem i ja tebe Roman za krásne chvíle na tak úžasnom mieste :) Snáď sa zas niekde stretneme...Pekné fotky a teším sa na ďalšie ;)
Pozdravujem,
Patrik