вівторок, 16 вересня 2014 р.

Про «золоті каструлі», борщ та інше для приготування якісних фото.Частина 1



Привіт! Сьогодні розпочинаю цикл статей про те, що ж необхідно для якісних фотосесій. В кінці циклу розкажу чому така його назва ;)
Отож, давайте перерахуємо основні складові по-порядку:
  1. Ідея
  2. Модель
  3. Локація
  4. Професійний візажист.
  5. Професійний фотограф.
  6. Обробка фото.
Давайте тепер докладно розберемо суть кожного із пунктів.
1. ІДЕЯ. Спочатку, як то кажуть було слово. І це дійсно так. Без ідеї неможливо вибрати ні локацію, ні модель, хоча у певних випадках ідея може «народитись» під час того, як відвідуєш певне місце, або бачиш певну людину.  Також вона (ідея) може прийти у найнесподіваніший момент (прогулянка, кіно, трамвай, певні події та ситуації) і для цього маю спеціальний блокнот, куди записую коротко основні тези і ключові слова, щоб не загубити. Якщо ж так сталось, що блокнота нема під рукою, то і в телефоні можна невеличку замітку зробити ;). Потім вже у спокійній обстановці детальніше розкриваю думку і набір певного реквізиту для її втілення.
Крім власних замальовок є і спільні, які придумую разом із Вами. Основне задати певну тему і трохи «відпустити» Вашу фантазію (але у межах розумного звісно :)). Також мої власні ідеї можуть бути трохи модифіковані, щоб пасувати саме Вам
2. МОДЕЛЬ. Докладніше про цей та інші пункти читайте у наступних статтях незабаром…. ;)
Далі буде….

P.S. А ось як виглядає процес записування ідей. Мене підловили на відпочинку, коли саме робив деякі нотатки :)

 

Немає коментарів: