вівторок, 30 грудня 2014 р.

Нарешті відкрив сезон катання. Ура!! :)



  Привіт!
  Сьогодні бажаю із Вами поділитись своїм враженнями і фото із відкриття сезону на Буковелі на вихідних 27-28 грудня 2014 ;) Нарешті вдалось вирватись із міської круговерті і поринути у зиму. 
Як це було -- далі детальніше...

  Ще ввечері п'ятниці було зрозуміло, що зима нарешті прийшла -- сніжок падав лапатий і такий красивий, а також морозець щипав щоки :) 
  Збір речей ввечері, прокидання вночі, на вулиці -- декілька сантиметрів пухкого сніжку :)) Настрій чудовий. Дорога була не складна, і вже близько 8:30 курорт зустрів такою ж погодою, як у Львові. Дуже цікаво, що у самому Івано-Франківську, який проїжджали снігу практично не було, як і в Яремчі.. А от проїхавши далі попадаєш у справжню зиму.
  Перше, що вразило -- БАГАТО народу і практично всюди черги на витяги... Місцями приходилось стояти 20 хв.. а то і більше... Черги-чергами, але вразила хамовитість людей у чергах.. було навіть таке, що 2-є жіночок майже бились, через те, що одна із них на сноуборді, яку обступили лижники не втрималась і зачепила іншу (лижницю).. і при тому чоловік лижниці теж почав погрозами сипати... yikes  Люди.. Будьте людьми!
  Черг не було лише на витяг №17
  Ввечері на трасі 2А був справжній могул. А от справді екстремально було, коли вимкнулось світло десь близько 18:00 електрика пропала лише на витягах та освітлення трас, бо у самій Поляниці світло було.. досить скоро з'явилось -- достатньо порахувати до 4-х. Пропадала десь 2-а рази. Після цього людей відчутно поменшало..
   У неділю абсолютно протилежний день -- на відміну від суботи :) Людей трохи менше, а от після 12:45 таке враження, що половину відпочиваючих кудись "здуло" :)) І це добре.. можна було насолоджуватись і не стояти у чергах -- черги були лиш такі...


  Покатався дуже файно ;) А далі було пакування речей і подорож додому -- до рідного Львова.
А на останок трохи фото із друзями у перерві та під час катання ;)




Двоє блогерів :)) Я та друг Ігор Воробус


Вовчик Flash




І Йолка :))




От такими були ці вихідні ;) Дякую всім за увагу ;)

До наступних дописів.
З повагою, Ваш Роман.

P.S. Найближчим часом буде продовження розповіді про Новорічний ранок у садочку -- море позитиву :) 
Дочекайтесь

P.P.S. Якщо Ви катаєтесь на лижах чи сноуборді та бажаєте отримати чудові емоційні фото Вашого відпочинку -- пишіть.. ;)
-----------------------------------------------------
Пишіть мені:

Немає коментарів: