середу, 28 січня 2015 р.

Фотокухня :) Заглядаємо за лаштунки. Частина 1


фото: Роман Тупись
  Привіт!
  Сьогодні розпочинаю цикл статей "Фотокухня :) Заглядаємо за лаштунки". Про що і чим бажаю із Вами поділитися -- читайте далі...
  Отож, з'явилась у мене думка нарешті детальніше розповісти Вам про те, як же виглядає весь процес зйомки на практиці від початку і до готового продукту (не лише у теорії, як це було у попередньому циклі статей про "Золоті каструлі"), а також поділитись смішними і цікавими історіями, які були у процесі підготовки та реалізації різноманітних проектів (як нових, так і старіших) :)
   Процес підготовки починається із Ідеї.. 
  Ідея для кожної зйомки своя, а також, була вигадана часом навіть дуже несподівано. Наприклад, коли я тільки починав займатися фотографією, то потрапила мені на очі стара-стара валіза у моєї цьоці і захотілось якось її обіграти у зйомці.. Так народилась ідея зняти "Історію батяра"... Трохи часу вона існувала лише на папері мого "чарівного" блокнота, у який записую свої думки та творчі задумки.. 
   Почав опитувати знайомих, щоб вияснити, хто б не проти був фотографуватись у образі батяра і трішки побешкетувати (вже був невеликий план) ;)  На щастя пошуки не затягнулись досить довго..  і "батяр" знайшовся. Разом із ним ми зустрілись попередньо та обговорили деталі -- одяг, аксесуари, деталі, локації... А там крім валізи іще знайшовся старий кишеньковий годинник, купилась рогатка, назбирались каштани у процесі зйомки...  Було дуже весело, а також людям на вулиці настрій піднімали... Ось що вийшло із того всього ;) Прошу -- не судіть строго, бо це одна із моїх перших робіт :))) (Були певні недоопрацювання, як ото наприклад новий годинник на руці у "батяра"... :) )
 
Приємного Вам перегляду та гарного настрою ;)
 * Для найкращої якості клікніть значок "Vimeo" внизу відео
 
  Маю надію Вам сподобалось ;)
Наступну порцію "фотокухні" чекайте вже незабаром. Дочекайтесь :)

До наступних дописів!
З повагою, Ваш Роман.
-----------------------------------------------------------
Пишіть мені:

Немає коментарів: