четвер, 5 лютого 2015 р.

Фотокухня :) Заглядаємо за лаштунки. Частина 3



   Привіт!
  Сьогодні, як і обіцяв, поговоримо про Аксесуари (деталі) для зйомок. Для кожної фотосесії необхідні певні атрибути, які б доповнювали та розкривали образ Моделі.  Детальніше далі...

 Із пошуком аксесуарів пов'язні різноманітні цікаві та смішні історії. Поділюсь із Вами, дорогі читачі, деякими із них ;)
  Отож, згадалась мені одна фотосесія із дуже сміливою та цікавою дівчиною Тонею, яка захотіла зйомку на тему "Втікач із психлікарні". Було це приблизно 3 роки тому. Скажу я Вам, не кожен би наважився, а Тоня наважилась.. Обговорили із нею деталі, зустрілись, і тут виникло питання -- "Де дістати гамівну сорочку?".. Почалось найцікавіше -- пошук цього елемента. Думали спочатку медичний халат..  Не підійшло...  І  тут він знайшовся :) Вихід був простий, як 5-ть копійок ;)  Знайшов у шафі стару-стару лляну чоловічу сорочку і просто добрі люди  пришили до тих рукавів, які були продовження із матерії, які поступово завужуються і їх можна зав'язати за спиною -- спутавши руки "пацієнта". От таке вийшло слайд-шоу у нас із Тонею:

Crazy from RomanT on Vimeo.

  А ось іще цікава історія із пошуком аксесуарів. Повернемось ми із Вами до фотозйомки ""Цінуйте час!!! " , про яку вже згадував у попередній статті. Із оригінальних аксесуарів, які були необхідні і які було цікаво шукати -- це старий годинник та бейсбольна битка. Годинник спочатку шукав вдома -- не знайшов потрібного... Пішов на ринок "Вернісаж" -- там навіть таким годинником навіть не пахло :) І тут згадав -- є ж "блошиний ринок" біля пам'ятника Федорову у Львові. Ось там то чекав на мене мій годинничок, і саме такий, яким я його уявляв. Спочатку продавець цінив його у 40 грн. ... Але це ж "блошиний ринок" і трохи поторгувавшись із продавцем "збили" ціну до 15 грн. !!  Вигідна покупка була і всі задоволені. От такий він -- годинничок ;)



  Тепер залишилось знайти бейсбольну битку... Її теж шукав на "Вернісажі" -- не знайшов.. І вирішив скористатись чудом сучасного світу -- Інтернетом :) )) І о чудо -- через деякий час знайшов те що треба, на сайті prom.ua. А там битки були різні, як то кажуть у Львові "до кольору-до вибору" і на різну товщину гаманця.. Замовив і вже за 2-а дні битка була у мене ;) Коли забирав її у відділенні Нової Пошти -- бачили б ви очі працівників відділення.. Один із них сказав іншому: "Диви, яка "вихователька", може б то собі в машину купити від хуліганів ;) ".. Посміялись і я задоволений пішов ;)
 От така  битка ;) Вже із годинником ;)


Ось і все на сьогодні...
Надіюсь Вам було цікаво читати

Наступні цікаві розповіді "Фотокухні" очікуйте у нових статтях -- дочекайтесь!

З повагою, Ваш Роман.
-----------------------------------------------------------
Пишіть мені:

Немає коментарів: