четвер, 30 квітня 2015 р.

Як же дістали ці "волонтери"!!!


  Всім привіт!
  Давно нічого гострого не писав... Настав час ;) Читаємо далі...
  Отож, сьогодні дістало мене...  Проходячи по вулиці біля одного будинку у Львові на дошці оголошень побачив таке оголошення (на фото).
  Судячи із назви оголошення -- це стосується так званих "Благодійних Фондів". "Волонтери" цих фондів у гарних білих фартушках із прозорими скриньками вимагають грошей у нас із вами -- в транспорті, на вулиці... 
  Дане оголошення у свідомих людей мало би викликати підозру... Давайте розберемось хто такий волонтер. Ось що говорить нам вікіпедія.
  Волонтер -- добровільний помічник. Це люди, які цілком безоплатно займаються громадською діяльністю, працюють у сиротинцях, притулках для неповнолітніх, школах-інтернатах, будинках престарілих тощо.
  Ключові слова -- Добровільно і Безоплатно... То ж так звані "волонтери" -- не волонтери. Насправді і цим дискредитують взагалі саме значення слова волонтер. То ж як може "волонтер" заробляти? -- Ніяк.. Це звичайнісінькі шахраї, не потрібно жаліти когось, і давати навіть гривню-дві на "добру справу". Цим самим Ви сприяєте цьому вельми сумнівному бізнесу. Перш ніж щось давати подумайте...
   Що ж Ваш автор зробив -- зірвав оголошення та викинув у смітник ;) 
  А на закінчення статті поділюсь із Вами таким от знаком який розробили небайдужі люди, щоб якось боротись із цим ганебним явищем, як "волонтери".
  Ось такі наклейки, яких вже до речі багато бачив ;)
 

Всім мудрості ;)

З повагою, Ваш Роман.

2 коментарі:

wwildlion сказав...

+1, бо багацько бачу, як давлячи на жалість такі "волонтери" за 30-50% від "зібраного" "працюють"..
Так дивно та боляче..

Роман Т сказав...

wwildlion, таке саме...
Я нічого їм не даю... краще віддам туди, де я знаю точно, що ці гроші підуть кому слід