вівторок, 12 травня 2015 р.

Солодкий букет для Матусі :)


  Привіт!
  Роман фотограф тут ;)
  Розповім сьогодні коротко про те, що ж я подарував своїй улюбленій матусі на День матері, який святкуємо у 2-гу неділю травня. Детальніше далі...

  Отож, подарував улюбленій матусі букет квітів.. Але не простий, а із пряників :) Хотілося зробити приємне і водночас, щоб було оригінально та не банально ;) 
  Вже давно придивлявся до групи "Розписні пряники ручної роботи.Смаколики до всіх свят!"  у мережі Facebook.  Там можна придбати імбирно-медові пряники на різний смак та форму. Усі вони розписані чудовою королівською глазур'ю.
  Веде групу чудова Оксанка Калінка, яка із радістю відповість на Ваші запитання та допоможе порадувати Ваших рідних та близьких оригінальним подарунком.
  А печуть диво-пряники умілі господині -- подруга Оксани та її мама. Вони вкладають душу у кожен пряничок, із любов'ю його оформлюють і створюють кулінарні шедеври. Це відчувається одразу, коли ще тільки тримаєш  букетик пахучих ласощів у руках ;) Упаковка теж зроблена із турботою про Вас.. У моєму випадку було підписано "Найкращій у світі матусі". 


На зворотній стороні є етикетка, де написаний склад диво-пряників ;)
 
  А тепер як же відбувалось вручення подарунку?! Матуся навіть не підозрювала, що її чекає :) Так як саме в неділю 10 травня не міг вручити, бо фотографував весілля, то зробив це у суботу 9 травня. Попросив матусю приготуватись до вручення :) І ось момент... Вручаю матусі пряничний букетик... Її очі просто сяяли.. Була дуже зворушена і щаслива :) Зробив фото на згадку (у заголовку статті) ;) 
   І Ви теж можете порадувати своїх близьких, то ж як буде нагода -- Ви уже знаєте куди звертатись ;)
  А ще -- цікаві та оригінальні прянички можуть бути гарними аксесуарами для Ваших фотосесій. То ж можна поєднати декілька приємностей в одному -- фотосет, оригінальний декор та смаколик :)

Усім хорошого настрою! 
І приємних подарунків.

З повагою, Ваш фотограф Роман. 
----------------------------------------------
 
  Ви шукаєте фотографа? -- пишіть:

1 коментар:

Arnelika сказав...

Гарні прянички)) Шкода, що далеко)