вівторок, 2 червня 2015 р.

Нові ідеї та Сонячний настрій Софії.... Далі буде... ;)


  Привіт! Фотограф Роман туткай :)
  Перший день та вечір літа пройшов цікаво та сонячно. Зустрілись із чудовою дівчиною Софією, щоб обговорити деталі фотозйомки. Посиділи за кавою та узваром на Високому замку :) Зустріч була продуктивною -- із безлічі ідей ми сформували нарешті одну.
  Надзвичайно люблю людей, які не надіються лише на фотографа, що він щось придумає, а пропонують свіжі та оригінальні ідеї. Софія якраз така людина -- просто генератор свіжих  неординарних думок :) 
  Спочатку був набір слів, фраз, які спільно придумали і Ваш автор записав у свій спеціальний "Блокнот ідей". Потім  цей набір "переродився" у вже фактично готову  ідею. Вже за якийсь час, коли гарно підготуємось до зйомки, то Ви дізнаєтесь, що ж ми придумали ;)
 А тим часом вечірнє літнє лагідне сонечко своїм теплим промінням запрошувало фотографувати ;) Скористалися його запрошенням та прогулялись парком. Не пропадати ж чудовому освітленню ;) Це була невеличка тестова зйомка (назвемо її так :) ), яка показала всі нюанси нашої майбутньої співпраці. А вона показала, що з Софією легко працювати -- все розуміє із півслова. А також заряджає позитивом.

  Які ж світлини вдалось зробити -- побачите у наступному допис
А поки одна із світлин, яка несе сонячний настрій. :)
  
З повагою, Ваш фотограф Роман.
------------------------------------------------------
Цікавить фотозйомка -- пишіть мені:

Немає коментарів: