пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

Вишуканий та позитивний фотосет для Оксани :) Ранковий міні-фотосет.


  Всім привіт!
  Фотограф Роман Тупись вже тут як тут ;) Та не із пустими руками, а із чудовим чорно-білим фотосетом для позитивної Оксани. Детальніше далі...
  Отож, тепер справді трішки детальніше ;)
  Оксана -- позитивна, надзвичайно життєрадісна та відкрита людина. Думаю, Ви вже встигли це відчути і побачити на першому фото :) Вона вирішила зробити собі подарунок на День народження, який буде незабаром і скористалась моєю пропозицією -- "Ранкові міні-фотосети за смішною ціною".
   Ми все детально обдумали і обговорили, підібрали одяг та аксесуари, спільно вибрали локації, де будемо знімати. Також вирішили, що це буде чорно-білий фотосет -- щоб було "на ґлянц" і нічого не відволікало від основного.
  День перед тим, Ваш фотограф побував у тих місцях, які підібрали для фотозйомки, щоб пересвідчитись, як там і що, та подивитись на освітлення. Про це, можливо, розкажу Вам у одній із наступних статей.
  Але щось я відволікся :) Повернемось вже до Оксани.
  Настав день (тобто ранок :) ) фотозйомки. Ми зустрілись і пішли на першу локацію. Оксана випромінювала позитив та хорошу енергетику, а також ми розумілись із півслова. Дуже легко було працювати. В результаті вже за декілька хвилин отримали перше чудове фото (у заголовку). 
  Задоволені першим фото, ми попрямували на наступну локацію. Це була площа Ринок. Здавалося б, що ж там такого цікавого, вже стільки є фото на цій площі. Та у нас свій задум -- нестандартний ;) Правда для цього необхідно було деякі хитрощі застосувати.

Ось таке у нас 2-ге фото -- вже трішки інше. І по-своєму цікаве.


 Як вже казав раніше, Оксана хороша модель. 
Та нам не потрібні завчені пози,  то ж по максимуму все натурально і живо. 
Думаю, це легко зауважити.


Сподобалось працювати із Оксаною -- фотозйомка пройшла на одному диханні. 
ДЯКУЮ за гарний ранок, позитив, спілкування і смачну ранкову каву після фотосету :)

P.S. Дякую ресторації "АТЛЯС" за розуміння і те, що дозволили використати предмети інтер'єру під час фотозйомки. І на додачу -- кава у Вас дуже смачна!! :)

От і все на сьогодні! 
Думаю, що Вам сподобалось ;) 
Чекаю коментарів ;)

Деталі за телефонами:
0509787625
0678663195

 З повагою, Ваш фотограф Роман Тупись.
----------------------------------------
  Пишіть мені:

Немає коментарів: