вівторок, 5 березня 2019 р.

Захопливий Будапешт. Перші враження!! Далі буде...


  Привіт всім!
  Фотограф Роман Тупись вже тут ;) Буквально вчора повернувся із надзвичайної поїздки, повної нових вражень, емоцій і відкриттів. А була це подорож у захопливий Будапешт -- столицю Угорщини. Два дні буди дуже насиченими. Мене емоції ще досі переповнюють! ;) За організовану подорож дякую фірмі DIZZY-Travel, яка  забезпечила все на найвищому рівні!! Був, як завжди, із фотоапаратом, то ж зробив багато цікавих світлин ;) Для опрацювання усіх фото необхідно трохи часу (обов'язково про все-все цікаве розкажу і покажу), а поділитись своїми враженнями із Вами дуже хочеться вже :) , то ж опрацював декілька світлин. Та годі говорити -- пора дивитись ;) Детальніше далі... 
  Отож, давайте вже ;)


Будапешт ділиться на Буду і Пешт. 
Вперше їх об'єднав мостом граф Сечені, який мав таку ініціативу.

От такий захопливий краєвид із Будайської фортеці на ланцюговий міст Сечені (відкритий 1849 року) -- символ міста, а також найвища будівля -- Базиліка святого Іштвана висотою 96 метрів.


 Так хочеться загубитись у вуличках Будапешта -- подалі від туристичних маршрутів.
Можна побачити життя міста, а також цікаві будинки, відчути справжній смак. На деяких вуличках здається зупинився час. І якби не машини, то можна сміливо перенестись на сотні років назад. Навіть старі вивіски магазинів збереглись.


Будапешт дає також відчути себе і піщинкою у руках Божих
Базиліка святого Іштвана -- перлина міста.


Візитівка міста -- колоритні трамвайчики, які снують туди-сюди по набережній (і не тільки) ;)


Коли заходить сонце, то місто окутують неймовірні барви, сонний Дунай несе свої води, міст Сечені йому шепоче цікаві історії, а Будайський замок ще трішки ніжиться у проміннях вечірнього сонця.


А потім наступає пора вечірніх вогнів....
Красень Парламент у цьому світлі виглядає просто неймовірно!


Ось такі мої перші враження ;) 
Та це лише маленька піщинка того, про що Вам розкажу і покажу. Обов'язково дочекайтесь і дізнаєтесь все про місто, його життя, пам'ятки, цікаві місця, скуштуємо смачний традиційний гуляш, проїдемось і дослідимо транспорт, побуваємо на вершині світу, читай Будапешта :) і побачимо його як на долоні... І ще море-море всього... Хочете?

Скоро зустрінемось ;)
Буду вдячний за коментарі.

З повагою, Ваш фотограф і мандрівник, Роман Тупись.
----------------------------------------
  Хочете "живі" та "душевні" фото?
Дзвоніть і не пошкодуєте:
0509787625
0678663195
----------------------------------------
Цікавить фотозйомка -- пишіть мені:

Немає коментарів: