вівторок, 24 червня 2014 р.

Сонячні дівчата :)



   Минулого тижня мав чудову та яскраву фотозйомку, про яку обмовився слівцем і декількома фотографіями, бо емоції зашкалювали і хотілось ними поділитись :). Тепер є час розповісти про неї детальніше.


  Знімав її у Приватному Дитячому будинку «Надія», який знаходиться у с.Бірки біля Львова. Будинок був створений для допомоги дітям з неблагополучних, малозабезпечених родин, також для дітей, батьки яких позбавлені батьківських прав чи перебувають на постійному лікуванні і т.д. 
  Зустріли мене там радісно. Дівчата саме займались рукоділлям -- хтось малював, хтось вирізав. Спочатку трохи мусіли звикнути вони до мене і я до них. :)
   Діти, хочеться відзначити, дуже талановиті, кожен вміє робити щось цікаве і неповторне: малювати оригінальною технікою, ліпити із пластиліну різноманітні картини, скульптури, композиції, вишивати бісером, грати на піаніно, грати у футбол...
   Дівчата буквально передали мені свою енергетику, настільки позитивні, веселі, винахідливі, допитливі. Розпитували про фотографію, як цього можна навчитись. Так як на відповідальні зйомки завжди для підстраховки беру 2-й фотоапарат, то показав як користуватись, встановив мінімальні налаштування і віддав його у руки юним талантам :) Вони із цього дуже втішились, як і я. Фотографію дуже люблю і можу про неї годинами говорити, то ж був тільки за, щоб хтось іще чогось цікавого навчився.

 
    Окремо ще хочу сказати про обід -- годують дітей по-домашньому і смачно. У цьому переконався сам, так як мені запропонували пообідати разом із ними. Щоб не бути голослівним, то ось фото цієї смакоти.



    Після ситного і смачного обіду, поспілкувавшись, вийшли на вулицю і трохи бавились, кидали м'яча. Тут важливо було ловити кадри і не потрапити під "обстріл" :) Не відмовився і я покидати у кільце декілька разів і згадати дитинство.


    Потім ще була гра на гітарі, піаніно, пухнастий кролик, весела гра Twister, перегляд фільму і купа чудових моментів. Щоб все те розказати, то напевно і слів не вистачить, бо емоції досить важко передати словами.
    Детальнішу інформацію про Приватний Дитячий будинок «Надія» зможете знайти на сайті  http://children-hope.com . Там також є Контакти для тих, хто бажав би долучитись до доброї справи та допомогти.
   
   Пропоную і Вам, читачі блогу, поринути у цю атмосферу сонячного дитинства, переглянувши моє слайд-шоу, яке так і назвав -- "Сонячні дівчата :)", бо саме такими є відчуття --- як маленькі сонечка, вони випромінюють стільки доброти, позитиву, тепла, яскравих емоцій, а взамін потребують лише любові, уваги та ласки.
    Приємного перегляду, і надіюсь, Ви теж зможете відчути емоції, які линуть із сердець цих чудових дівчат.

 

P.S.  Для кращого перегляду у найкращій якості натисніть на надпис Vimeo :)


Немає коментарів: