пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

Про «золоті каструлі», борщ та інше для приготування якісних фото.Частина 3



Привіт!
             Ви вже напевно зачекалися нової порції інформації ;)
      Отож, нарешті 3-тя складова – ЛОКАЦІЯ.
    Багато хто думає, що ж тут такого незвичайного у виборі локації? А я поясню зараз  Вам нижче.
ЛОКАЦІЯ – це місце (місця) де буде проходити фотозйомка. Від її вибору залежить успіх фотозйомки, бо вона допоможе розкрити певну ідею та суть. У мене є вже певний списочок локацій, який поповнюю, і як тільки є певна зйомка, яка підходить під певну локацію, то я її дістаю «із шуфляди» :)  Можете бути впевнені, що знайдемо для Вашої зйомки найцікавіше і найстильніше місце, щоб воно було оригінальним і не таким, як у всіх. Також цікаву локацію можна створити за допомогою студії декору, яка допоможе прикрасити і перетворити навіть найпростіше місце на казкове ;)
Важливим є також Освітлення. Для того, щоб знати із яким освітленням маєш справу, то бажано побувати у локації у різні часові відрізки (якщо є така можливість) -- схід сонця, ранок, обід, вечір, захід сонця. У кожний із відрізків дня місце може мати різне освітлення, яке "грає" і пасує для певного виду зйомки. 
А для ілюстрації -- ось таке цікаве місце знайшов... може це і Ваша локація?! ;) Напишіть мені на е-mail , Facebook, Вконтакті.


P.S.  ....а про наступний пункт -- ПРОФЕСІЙНИЙ ВІЗАЖИСТ поговоримо у одній із наступних статей. Дочекайтесь :)

З повагою, Ваш Роман.

Немає коментарів: