пʼятницю, 23 січня 2015 р.

Зустріч із паном О., який був у АТО


  Привіт!
  Нещодавно зустрівся нарешті з другом, який був у зоні АТО. Детальніше далі..
  Назвемо його "пан О." із зрозумілих всім причин ;)
  Друг повернувся по причині поранення.. БТР, який рухався попереду групи (6 чоловік + водій БТР-а) наїхав на міну... :(  Хлопців відкинуло на декілька метрів, осліпило, оглушило. Водій отримав найбільше поранень, так як БТР наїхав переднім колесом на міну. Йому вдалось вчасно покинути машину і залишитись живим, бо потім почалось пекло -- від високої температури почав вибухати весь боєкомплект і розлітався навкруги.
  Пан О. отямившись після вибуху вхопив ще одного свого побратима і потягнув подалі від палаючого БТР-а.. Спочатку ноги не відчував, думав все.. ноги нема, але потім трохи відійшло і побачив, що нога на місці. Та це не все.. коли іще більше відійшла нога, то процитую його слова "їв би землю", бо так боліло.. На щастя уся група жива. Дякуємо Богу за це.
   Також Пан О. розказав і про дещо веселе, що було під час служби у зоні АТО. Кухар, який готував їжу вирішив зготувати змію :)) При тому, що їсти було що і без того. Змій там до речі багато -- така місцевість.  Пан О. з'їв те, що було приготоване навіть не задумуючись, бо був голодний -- "м'ясо та й м'ясо".. :)
    У Львові у госпіталі Пана О. поставили на ноги -- зараз вже ходить.
    Коли у Львові на Новий рік у Львові були феєерверки (не зважаючи на заборону), то за словами О. "спочатку було відчуття тривоги, неспокою" (звуки асоціювались із вибухами у зоні АТО), але це минуло
  На щастя друг живий та здоровий -- це найголовніше. 

Ось і все на сьогодні..
Бережіть себе і будьте здорові!!
Миру всім!

 З повагою, Ваш Роман.
---------------------------------------------------------------------

2 коментарі:

wwildlion сказав...

Сильно.
Пану О., побажання здоров'я та сил, щоб повністю окріпнути. ;)

Роман Т сказав...

wwildlion, обов'язково передам твоє побажання ;)