суботу, 3 січня 2015 р.

Чудовий початок Нового року ;)



  Привіт!! Із Новим Роком! ;)
  Цього Нового року, як і минулого, не зраджуючи традиції вирішив катнути на сноуборді 1 січня.. Які ж переваги катання 1 січня та як минули подорож і катання? -- читаємо далі...

  Отож, зустрів Новий рік удома, як годиться, викликав таксі іще звечора і зібрав спорядження...  Катання запланував на Буковелі.. Добирання, як і минулого року за допомогою зв'язки поїзд - автобус - поїзд..  До вокзалу доїхав нормально, правда у центрі був невеликий затор із таксі :)) Вокзал був практично пустий, лише декілька людей... У тунелі на табло побачив дивну річ -- трохи хтось файно святкував і у назві міста пропустив букви :)) 

Ось так виглядало (фото телефоном)


  На пероні дочекався свого поїзда 044 Київ - Ів.-Франківськ, який приїхав вчасно... У вагоні було досить спекотно -- нагадувало сауну :))
  Ближче до Франківська стало трохи прохолодніше.. :) Франківськ зустрів мене о 5:45  морозом і легеньким сніжком.. На щастя білет на автобус, який везе прямо на Буковель о 6:15 забронював по телефону раніше (ось тут) і тому не потрібно було стрімголов мчати у касу :) Лише звернувся до водія автобуса, нагадав, що я бронював, і зайняв своє місце у салоні.. Подорож до курорту нічим особливим не вирізнялась і вже о 8:45 Буковель зустрів засніженими та ПУСТИМИ схилами і морозцем...  Так-так -- пустими схилами та витягами, які у моєму розпорядженні, поки ті, хто бурно святкував Новий рік відсипаються.. Ніде черг не було.. Саме тому катання 1 січня -- це казка :))
  О 9:15 були "страшні черги".. Такі от :)

 

  Всі траси порадували Ідеальною підготовкою, "хрустким" вельветом і безмежним простором для катання.. Спочатку катав один, а потім приєднався до друзів, які теж традиційно катаються 1 січня ;) Було надзвичайно позитивно... Катали як по-маслу і не хотілось, щоб цей день завершувався... Найбільше припали нам із друзями до вподоби зв'язка трас 12А та 11-ті траси, які були відкриті. 
 От такі от "черги" на 11 витяг :)))


   На верху витягу №12 на горі Довга (найвища гора у комплексі "Буковель") був відчутний вітерець..  Але він не заважав катанню. В 12:00 на верху 12-го попили чаю, поспілкувались, зробили декілька фото на пам'ять..

Друг Міша із колегою ;)




Ну і сам Міша :)


 Попросив, щоб і мені зробили фото :) (трохи примружений, бо вітер дув прямо у лице)


  І далі катати... wink Фото катання нема, бо не хотілось витрачати часу, а докатати цей чудовий день на всі 100%. І це вдалось...
  Єдине, що трішки напружило в кінці дня -- це внизу витягу 2R о 16:15 чекав "сюрприз" -- величенька черга назбиралась... (фото мобільним -- вибачте за якість і розмитість)
 

  Здивувався трохи, а потім зрозумів чому -- вже їдучи наверх на кріслі... На 1R на верху підсаджували туристів, бо пішохідний витяг №2 не справлявся -- кількість пішохідних туристів була ДУЖЕ великою.. В результаті підйом на верх зайняв 15 хв... на щастя не спізнився на автобус smile wink
  У автобусі трохи подрімав.. і місцями просто "виключався" :) На автовокзалі у Івано-Франківську, який знаходиться поруч із залізничним вокзалом побачив дещо досить цікаве та смішне :)) Просто не міг пройти поруч і не сфотографувати -- розпакував фотоапарата і зробив знімок -- надіюсь і Вам він підніме настрій :)))  Ілюстрація просто на 200 балів :))



  А також потім ще була історія...
  У поїзді познайомився із двома цікавими та приємними супутницями. Їх звати Катя та Таня. Вони їхали до Києва із Карпат -- відпочивали, зустрічали Новий рік, а також спробували катання на лижах. Їм дуже сподобалось :)
    От так ми їхали і розмовляли -- про лижі, борди, зиму, катання, про фотографію... Про життя.. Ділились враженнями та фотографіями ;)
Дуже позитивні, веселі та емоційні дівчата.
   Зробив пару фото на пам'ять :)


 
   Час якось пройшов дуже швидко -- аж не вірилось, що 2,5 години минуло і мені вже пора виходити.. А так, ніби це було лише 5 хвилин.. Правду кажуть, що із хорошими людьми час іде дууужжжее швидко.. Не хотілось прощатись.. Так би і їхав із ними до Києва :))) Обмінялись контактами і маю надію іще зустрінемось найближчим часом... ;) Дякую Вам за компанію!!
    Як бачите -- Новий рік розпочався позитивно та із нових цікавих знайомств, емоцій, маю надію весь наступний рік буде не гіршим, ніж його 1-й день :) Всім гарного настрою, і готуємось потрохи до Різдва..
   Чудового настрою!! Все буде Люкс! ;) І ще раз ДЯКУЮ за компанію!!

З повагою, Ваш фотограф Роман.
  
----------------------------------------------------------------------------

2 коментарі:

Москальчук Ігор сказав...

Ромку, файно написав. Але наступного року попередь і мене, що їдеш в Новорічну ніч на Буковель - може і я поїду)

Роман Т сказав...

Москальчук Ігор, домовились -- готуйся на наступний рік :))