понеділок, 16 лютого 2015 р.

"Сирне королівство" у Львові


   Привіт всім!
   Сьогодні Вам розповім, дорогі читачі, про Сирне королівство, у якому мені вдалось побувати. А відбулось все так.. Читаємо далі...

  Ішов по вулиці Гнатюка, і зупинився, щоб сфотографувати красиву вітрину магазину, де були і баранчики


і красиві подарункові набори.


 Пофотографувавши вітрину вже думав іти, аж тут продавчиня магазину поглядом ласкаво запросила мене всередину. Зайшовши, справді потрапив у королівство сиру. Дівчина-консультант розповіла про різні сири, як вони виготовляються, а також із радістю запропонувала продегустувати їх. Я не відмовився :))
  У магазині справді працюють люди, які знають майже все про сироваріння, і з радістю поділяться ними із Вами. Почував себе там дуже затишно і комфортно, як удома ;)
  Запропонували мені спробуавати і деякі "дивні" сири, як ото наприклад "Хутірський з абрикосом" (внизу на фото).


  У ньому дійсно відчувається смак абрикоса ;) Насправді абрикосів там нема, а смак і запах з'являється від того, що коли сир дозріває, то його обтуляють абрикосовими кісточками. Ось так.. 
  Із "дивних" сирів іще "Козячий сир із кропивою" -- смакує цікаво ;)


   А от іще один сир -- "Тут де Мон"


  Він незвичайний тим, що для його нарізання є спеціальний пристрій -- керлер. Його Ви теж зможете придбати.


  Отож сирів там -- до кольору-до вибору, як люблять казати на Галичині. Як Вас зацікавило -- рекомендую самостійно завітати і скуштувати, продегустувати та вибрати саме той сир, який Вам до вподоби. 

  Для правильного зберігання та дозрівання у приміщенні підтримується стала температура та вологість, яку контролюють за допомогою ось такого пристрою ;)


 Крім сирів до Вашого вибору є також різноманітні конфітури та соуси -- виготовлені в Україні за класичними голандськими рецептами,


набори сушених трав та спецій,



і чудовий шоколад із Німеччини


  Все це, і не тільки, Вам люб'язно упакують, а також при Вашому бажанні оформлять у подарунковий пакунок. До слова, вартість подарункового набору визначаєте Ви самі -- все залежить від того, що Ви виберете ;) 
  Пропоную Вам все ж завітати до гостинного магазину "Сирне королівство" і переконатись самим, що там насправді все смачно, якісно та обслуговування на вищому рівні. Бо ж "краще один раз побачити, ніж 100 разів почути (почитати)" ;)
Нагадаю адресу у Львові:
вул. Гнатюка, 4. з 10:00 до 22:00
Фейсбук-сторінка: http://www.facebook.com/cheesekingdom

Смачного Вам тижня! 
І миру ;)

З повагою, Ваш Роман.
---------------------------------------------------- 
Пишіть мені:

2 коментарі:

wwildlion сказав...

Оце ти розрекламував ;)
Але, нажаль до Львова не скоро завітаю :(

Роман Т сказав...

wwildlion,Просто сподобалось мені там і вирішив написати ;)
Такі ж магазини є і у Києві ;)