середу, 8 квітня 2015 р.

Анемони цвітуть -- кому весняну фотосесію?


  Привіт!
  Весна іде повним ходом, то ж ліс весь встелений білосніжно-зеленими килимами маленьких квіточок -- анемон. Детальніше про них, і не тільки -- читаємо далі...
 Це все навіює спогади із дитинства -- дуже любив цю пору, та й що казати -- ще досі люблю :) Правда, зараз більше споглядати і фотографувати, звісно. У дитинстві, правда, були інші пріоритети :)  
  Фотографувати анемони краще не із самого ранку, а трішки пізніше, бо особливістю квітки є те, що із самого ранку вони закриті (квітка на ніч закривається) і Ви не отримаєте бажаних результатів фотозйомки. Також гарною альтернативою ранковій зйомці буде зйомка ввечері, коли вже сонечко не таке сильне, а квіточки повністю розкриті і радують око і об'єктив :)
  Крім квіточок, у лісі ще гарно співають птахи, доповнюючи атмосферу своїми барвистими голосами.
  Фотографувати квіточки Ви можете і самі... А що ж робити, якщо бажаєте зберегти весну із собою коханими на фото? Які є варіанти?
1-й варіант -- зробити "селфі"  на телефон, планшет або якийсь ґаджет:)
Плюси: Це безкоштовно, Ви самі собі фотограф і Вам ніхто більше не потрібен.
Мінуси: мінусом цього способу є те, що Ви не зможете зробити достатньо якісне фото фронтальною камерою, а також занадто близька відстань камери до обличчя

2-й варіант --  зробити фото на цифровий компактний фотоапарат.
Плюси: Це безкоштовно. Якість фото буде вже краща, ніж "селфі" на телефон.
Мінуси: Потрібно просити когось, щоб Вас сфотографував, і ця людина яка Вас фотографує (кохана, друг, подруга) не зможе бути із Вами разом на фото, а також не завжди буде те, що Ви очікуєте.

3-й варіант -- звернутись до професійного фотографа 
Плюси: Ви вільні, Вас нічого не обмежує...
Фотограф оптимально підбере ракурс, який допоможе передати всю красу весни і Вас у ній. Вас нічого не хвилює на рахунок камери і які налаштування ставити. На фото можете бути як Ви, так і Ваші кохані, діти, близькі.
Якість фото -- Вам не потрібно за це хвилюватись.
Після фотозйомки Ви отримаєте масу позитивних емоцій, а також оригінальний диск, невеличке відео слайд-шоу у вигляді історії..
А ще -- фотодрук великого формату, який Ви можете поставити у рамку, подарувати близьким, друзям...

  Не відмовте собі у задоволенні  зберегти чудові весняні миті на все життя, які потім грітимуть Вас холодними вечорами. :)

  І пам'ятайте -- весна не триває вічно, то ж поспішіть зберегти її :)
З повагою, Ваш фотограф Роман. 

--------------------------------------------------------
 Пишіть мені:

Немає коментарів: