четвер, 23 липня 2015 р.

Подяка від п. Андрія Личко та іще трішки про електромобілі ;)


  Привіт! Фотограф Роман тут ;) Сьогодні ділюсь із Вами іще одним відгуком.
  Цей відгук отримав раніше, але лише зараз з'явилась нагода поділитись ним із Вами. Що і роблю із великою приємністю :) Написав його п. Андрій Личко, який брав участь електромарафоні Київ -- Монте-Карло. Ствав перможцем етапу марафону на етапі Львів --  Йому сподобались фото, то ж він написав відгук.
  Дякую п. Андрію за можливість проїхатись чудовим електромобілем Nissan Leaf у якості пасажира. Скажу я Вам -- враження незабутні. По комфорту, а також по різноманітних опціях (клімат-контроль; камера заднього виду -- автоматично вмикається при задньому ході і показує Вам ваші габарити і те, як вони зміняться при повороті керма, що допоможе легко виїхати заднім ходом, а також без проблем запаркувати Ваше авто; медіа-система -- підтримує різноманітні карти пам'яті і формати відтворення; прив'язка телефону -- тобто Вам не потрібна гарнітура... і ще багато чого...  ) цей автомобіль може потягатись із "нафаршированими" не екологічними "братами" ;). І коштує він, порівняно із дорогими бензиновими "братами" дешевше (враховуючи всі опції, які включені в звичайній комплектації).
  Андрій Личко розповів, що у нього весь дім енергоощадний і працює на альтернативній енергії сонця та вітру. Електромобіль теж заряджається від екологічно чистої енергії.

  То ж, якщо Вас зацікавив електромобіль і плануєте його придбати -- телефонуйте п. Андрію:
097-176-52-86



Бережімо нашу планету і використовуймо нешкідливі авто!

Всім бажаю чистого повітря і сонця!

З повагою, Ваш фотограф Роман.
----------------------------------------
Цікавить фотозйомка -- пишіть мені:

Немає коментарів: