суботу, 28 листопада 2015 р.

Туманний осінній день...


  Привіт! Фотограф Роман Тупись тут.
  Сьогоднішній туманний осінній вечір нагадав мені, що є фото, а також думки, якими із Вами ще не ділився. А десь близько 3 тижнів тому був туманний день. Ваш автор прогулявся одним із невеликих парків і зробив декілька цікавих фото. Детальніше далі...
  Ця погода якась трішки філософська та загадкова, а особливо у осінньому парку, який оповитий пеленою густого туману. Високі дерева, опале листя, протоптана людьми доріжка. От так і ми йдемо по житті протоптуючи свою дорогу крізь гущу випробувань та перешкод.


   Але насправді не все так сіро та понуро -- ось наприклад яскравий листочок на дереві залишився :) Тому і нам потрібно завжди щось шукати позитивне у сірому та здавалося б не цікавому.


А світ продовжує на нас тиснути зі всіх боків і деколи здається, що ми одні в цілому світі...


Але на справді все не так -- завжди є хтось, хто б нам склав компанію :) 
Ось наприклад ця шпаківня та годівничка, яка притягує пташок у голодну пору до дерева. І йому (дереву) вже не є так сумно та одиноко ;)


Є також інші співрозмовники та друзі.. У листі щось шурхотіло... Придивився трішки уважніше і побачив красивого пухнастого хвостика :)


Це руда красуня готувала і перевіряла свої запаси на зиму.  Цікаво було за нею спостерігати, а на обличчі мимоволі з'явилась усмішка :)
Трішки побігавши вдалось зловити справжню лісову красуню у об'єктив.


То ж не сумуйте навіть якщо все навкруги похмуре, сіре та невідоме. 
Знайдіть причини для Вашого гарного настрою :) 
Оглядайтесь довкола і знайдіть того, із ким Вам буде добре :)

З повагою, Ваш фотограф Роман Тупись.
----------------------------------------
Бажаєте покращити настрій -- замовляйте фотосесію. Пишіть:

Немає коментарів: