суботу, 6 лютого 2016 р.

Неймовірні Карпати!


  Привіт Дорогі друзі! Фотограф Роман Тупись вже туткай ;)
  Сьогоднішній допис буде присвячений горам, де мав нагоду відпочивати і кататись на сноуборді ;) Ваш фотограф був у рідних Карпатах. Захопив із собою фотоапарат (як же ж без нього :) ), правда, взяв лише невеличкий набір ;)
  В перший день катання 26 січня 2016 р. було дуже гарно, але місцями погана видимість -- туман та хмари. Аж ось, піднявшись на найвищу гору курорту "Буковель" -- г. Довга побачив неймовірний пейзаж (до того підіймався туди декілька разів, та весь час був туман). Засніжені величні ялини, хмари, мов пухнаста перина, синє небо і сонечко -- це не залишить нікого байдужим. До слова -- це близько 12:00 дня. Насправді в цей час було д-у-у-у-ж-ж-е багато лижебордерів, але вони тут зайві, то ж на цьому пейзажі для Вас спокій і краса :) Основне знайти вдалий ракурс ;)
  Спочатку зробив фото телефоном. Вийшло гарно, то ж вирішив поправити фотоапаратом, щоб передати всі деталі ;) Ось такий кадр у мене вийшов (фото заголовка) . Не пройшло 10 хвилин, як знову хмари і туман піднялись, заступили горизонт -- краса зникла.. Гори, вони такі -- мінливі і непередбачувані, але тим і приваблюють :)

 Близько 16:30 цього ж дня вигляд був зовсім інший, але все одно цікавий.


  Чесно кажучи, мені найбільше подобається перше фото, де є сонечко і синє небо :)
А Вам, дорогі друзі та читачі, яке фото більше до вподоби? Чекаю Ваших коментарів ;)

P.S. У наступній статті, вже незабаром, розповім Вам про те, як же ж святкувалось мені День народження у горах ;) Дочекайтесь...

З повагою, Ваш фотограф Роман Тупись.
----------------------------------------

Немає коментарів: