пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Веселий рочок :) Бекстейдж і підготовка.


  Привіт всім!
  Фотограф Роман Тупись вже тут ;) Із невеликим дописом про те, як же ж відбувалась підготовка і власне сама сімейна зйомка "Веселий рочок :)". Все найцікавіше детальніше далі...
 Спочатку трохи про те, як все починалось. Про підготовку до фотозйомки. 
Мама сімейства Катя дуже творчо підійшла до справи. Розказав їй, що було б добре, щоб кольори у одязі перегукувались. І от, все почалось із спіднички іменинниці Анічки  -- білу в червоний горошок, яку мама пошила сама (!). Вирішили обіграти ці кольори для всієї сім'ї. І мама Катя підібрала зі смаком одяг для всіх діток, для хлопців зробила сама вручну (!) метелики червоні. Та це іще не все :) За декілька днів до планованої фотозйомки Катя пошила для себе спідницю із тої ж тканини, що і для найменшої донечки ;) Погодьтесь, не кожен здатний на таке. Ретельна і творча співпраця не пройшла даремно. А Ваш фотограф підготував теж невеличкий сюрприз -- мильні бульбашки ;)
  А ще, заздалегідь запримітив місця, де буду фотографувати. Для цього був там за декілька днів до зйомки, приблизно у той самий час, що і запланований фотосет. Це потрібне для того, щоб подивитись на освітлення та умови. 
  Ось так плавно ми дійшли до самої зйомки. Про бекстейдж.
  Був на місці заздалегідь. Одягнув наколінники. Цей, здавалося б дивний на перший погляд аксесуар для зйомки використовую завжди, коли фотографую дітей. Бо ж дітей потрібно фотографувати із їх росту.
  Погода була файною. Ми її замовили у "Небесній канцелярії" заздалегідь ;) І чудова творча сім'я прийшла вчасно. Все як домовлялись. Панував гарний настрій ;) Звичайно, що дітки непосиди, за ними треба бігати, повзати, щоб зловити гарні кадри. Тим більше, що їх було аж 3-є. От і наколінники стали у пригоді ;)

Перший кадр із бекстейджу -- на початку статті.

А от і другий :) 
Тут фотографував Ярчика із мильними бульбашками ;)
 

Ось так виглядала підготовка і сама фотозйомка.
Якщо докладно підійти до підготовки і фотозйомки, то і результат буде гарним.
Про це можете переконатись, переглянувши слайд-шоу із зйомки.
Висновки робіть самі ;)

То ж якщо замовляєте зйомку -- прислухайтеся до порад та рекомендацій фотографа, тоді результат співпраці буде радувати Вас.

Отож, до наступної зустрічі в ефірі ;)
Скоро дізнаєтесь, що ж було далі...

З повагою, Ваш фотограф Роман Тупись
----------------------------------------
  Шукаєте фотографа? 
Тільки якісний підхід у підготовці і фотозйомці.
Дзвоніть і не пошкодуєте:
0509787625
0678663195
----------------------------------------
А також пишіть мені:

Немає коментарів: