четвер, 27 жовтня 2016 р.

Презентація одягу Людмили Чересленко


  Привіт всім!
  Фотограф Роман Тупись вже тут ;) Із новим дописом ;) Цього разу він буде трохи дизайнерським ;) Фотографував презентацію прекрасного одягу чудової львівської дизайнер -- Людмили Чересленко.
  Чи знаєте Ви, що ж за одяг на фото? Це юпка. Хтось би міг заперечити, що це із російської. Та насправді в українській культурі є такий вид одягу і називається він саме "юпка". Юпкою називали вкорочену жіночу свиту. 
  На світлинах -- чудова реконструкція старовинної юпки Північної Чернігівщини, яка виконана по сучасному. І автором цього витвору є Людмила Чересленко -- модельєр-конструктор,  дизайнер, велика поціновувач і майстриня працювати із старовинним речами.
   Юпка виконана на замовлення пані Мартіни із Бельгії. Вона побачила такий одяг у приватній колекції української родини і він так припав їй до душі, що вирішила -- треба замовити собі сучасну копію! А пані Людмила Чересленко втілила це у життя ;)
   Отож, якщо Ви випадково будете у Брюсселі і побачите прекрасну пані у прекрасній юпці, то знайте, що це пані Мартіна, а юпка виготовлена у Львові Людмилою Чересленко.
  Ви також можете замовити у Людмили Чересленко щось гарне і автентичне ;) Пишіть їй у Facebook, домовляйтесь про зустріч і вже згодом будете мати унікальний одяг, який буде радувати Вас, а також оточуючих.

Дякую моделі Оксані (на фото) за чудову роботу та настрій.

На цьому у мене все ;)

Зустрінемось вже незабаром у новому дописі, який буде напевно музичним ;)
Про що буде розповідь? Дізнаєтесь вже скоро. Не пропустіть і заглядайте на блог ;)

З повагою, Ваш фотограф Роман Тупись
----------------------------------------
Шукаєте фотографа?
Дзвоніть і не пошкодуєте:
+380678663195
----------------------------------------
А також пишіть мені:

Немає коментарів: