понеділок, 23 липня 2018 р.

Ігор та світло. Фотопроект "Світлі люди"


  Привіт всім!
  Фотограф Роман Тупись тут ;) Сьогоднішній допис буде сповнений світла і добра від хлопця Ігора, у рамках мого фотопроекту "Світлі люди". Із Ігорем вже мали 2-і зйомки -- літом і зимою. Тепер знову літо, то ж знову час робити гарні фото. Детальніше далі...
  У Ігора церебральний параліч. Здавалося б така людина нічого не може. А навпаки -- Ігор може багато чого. Він користується комп'ютером, але не так, як ми із Вами, а за допомогою ніг.
Його тіло часто зводять судоми. Та він не здається ніколи. Його мрією було сфотографуватись десь у гарному місці, у музеї. Разом із ним ми вибрали Італійський дворик.

Спочатку от така серйозна світлина.


А також трішки інша на старовинних сходах.


По цих сходах ми піднялись наверх. 

Тут іще гарніше.
Можна і помріяти ;)


Ось так по різному...




Посміятись :)


І відчути себе чудово!!


От такий він -- світлий Ігор

Якщо б Ви хотіли чимось допомогти Ігору, то із радістю дам координати.
Будьмо добрішими!
Чекаю Ваших коментарів.
А ми із Вами скоро зустрінемось.
З повагою, Ваш фотограф Роман Тупись.
----------------------------------------
  Хочете "живі" та "душевні" фото?
Дзвоніть і не пошкодуєте:
0509787625
0678663195
----------------------------------------
Цікавить фотозйомка -- пишіть мені:

2 коментарі:

Ігор Ковалишин сказав...

Рік тому я шукав в інтернеті доброго фотографа. Коли побачив щиру усмішку. Вона мене заполонила. Ця усмішка випромінює щирість, доброту яскравість своїх думок – це є Роман Тупись. Мені повезло зустрітись з найкращим фотографом в Україні я би сказав що він не тільки фотограф, а прекрасний художник одним словом чудовий фахівець своєї справи. Його фотографії розкривають великий об’єм натури фотографованої людини, чи то просто природи мені здається, що всі Ваші роботи можна описати докладну розповіді. Його усмішка знімає з серця тугу, а розум на повоюється ентузіазмом, здається що сила прибуває. Настільки Роман Тупись є позативний ми з ним вже зустрічались три рази, і кожен раз на серці залишається тепло радість а з його фотографій, ніби витікають джерело доброти. Я переконаний що ми ще багато, багато раз будемо зустрічатись з ким, і я буду захоплюватись його витворами. Нехай буде він щасливий щоб радість його наповнювала… А професійна робота відновлювала наснагу. Щоб люди з якими йому приходиться зустрічать, нагороджували його щирими добротами їхніх сердець!!!
З повагою Ігор Ковалишин.

Роман Т сказав...

Щиро дякую Тобі, Ігор , за світлий, надзвичайний коментар, за зустрічі!! Здоров'я тобі, і надалі випромінюй світло душі, щоб життя ставало добрішим! І мені теж дуже світло і радісно після наших зустрічей