понеділок, 27 серпня 2018 р.

Сонячна Чорногорія. Частина 1. Політ над хмарками :)


  Привіт всім!
  Фотограф Роман Тупись туткай ;) Як і обіцяв, поділюсь із Вами гарним настроєм та цікавими історіями із відпочинку у сонячній і привітній Чорногорії. Цього разу все було по іншому, ніж зазвичай, бо вперше довелось летіти літаком, та ще й у країну, де ніколи не бував ;) . Дуже хвилююче, але завдяки туристичній фірмі "Палаючі путівки Антоніва", друзям, які допомогли цінними порадами, рекомендаціями та Інтернету все відбулось Чудово! Наразі Вас чекає перша частина -- політ ;) Про все детальніше далі...
Полетіли :)

Та перш, ніж відправитись у політ, потрібно було приїхати у Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького, зареєструватись на рейс і здати багаж, пройти перевірку на авіаційну безпеку і паспортний контроль. Все пройшло вдало і без проблем, то ж ми вже у зоні очікування біля свого ґейта (вихід до літака) ;)
От і наш літачок авіакомпанії "BRAVO" прилетів :)


 Пришвартувався до телетрапу. Це такий спеціальний механізм, який дозволяє пасажирам здійснити посадку/висадку у літак без виходу із приміщення у службову зону аеропорту. Саме так ми і потрапили на борт ;)


Момент зльоту дуже хвилюючий -- літак на злітній смузі, але стоїть на гальмі, двигуни починають працювати на повній потужності і ти відчуваєш, яка це сила... Декілька секунд...  І от гальмо відпускають... ще декілька секунд... і ми плавно відриваємось від землі. Зліт по відчуттях схожий на атракціон американські гірки. Коли набирали висоту, то вирівняти тиск у вухах (щоб не закладало) мені допомогли льодяники :)

І от ми вже летимо, спостерігаючи в ілюмінаторі хмарки різних дивовижних форм.




А якщо хмарок немає, то бачимо цікаві пейзажі, наприклад річку, яка в'ється, немов вуж


Латки полів.


А також знову хмарки, що нагадують засніжені вершини гір.


І от такі кількаповерхові, які от-от випадуть дощем ;)


Розпочинаються гори!


Ось так красиво!



Пейзажі.


Озера.



Гори і море!!



При посадці трішки заболіла голова від різкої зміни висоти, але на щастя без наслідків.
Аеропорт міста Тіват -- тендітний, порівняно із Львовом, та має свій шарм :)


Црна Ґора (Чорногорія)
Добродошлі! (Ласкаво Просимо)


Паспортний контроль пройшли, сказали прикордонникам по-чорногорськи "Добра дан" (Доброго дня) і "Хвала"" (Дякуємо!), що їх дуже й дуже потішило і вони усміхнулись ;)
А тепер дуже цікаве отримання багажу. 
Разом із нами у той же час прилетів літак із Білорусії. Ми подивились на табло, на який транспортер подадуть наш багаж (№2) і чекали... Та його не все не було... І тут чуємо, як на нашому білоруси знаходять свої валізи, то ж ідемо на їхній шукати свої... І знаходимо їх :) От такі от пригоди із щасливим завершенням :)


Забравши валізи ми зустріли гіда від турфірми, запакувались у чудовий автобус із кондиціонером і поїхали у містечко Будва, де власне і пройшов наш із матусею відпочинок ;)

Що було далі?
Про це у наступних статтях ;)
Дочекайтесь ;)

З повагою, Ваш фотограф Роман Тупись
----------------------------------------
Хочете "живі" та яскраві фото?
Дзвоніть і не пошкодуєте:
0509787625
0678663195
----------------------------------------
Цікавить фотозйомка -- пишіть мені:

Немає коментарів: