вівторок, 9 квітня 2019 р.

Сонячно-квітково-екстремальне закриття сезону :)


  Привіт всім!
  Фотограф Роман Тупись тут як тут ;) Із емоціями та враженнями, які отримав у Карпатах, закриваючи сезон катання на сноуборді 2018/2019 ;) Отримав те, про що дуже мріяв, а навіть більше ;) За це дякую Богу! А про все найцікавіше детальніше далі...
  Заряджайтесь ;)

Отож, їздив закривати сезон катання 2018-2019. І як би не дивно комусь це не звучало, то сніг іще у Карпатах є ;) Хто ще думає "Закривати сезон чи іще зачекати?", то кажу "Не думайте, а їдьте, бо потім шкодуватимете" ;) Бо все розтане і залишитесь, як то кажуть "із носом" :) 
Весняне катання у кінці сезону має багато своїх переваг. У мене воно асоціюється із сонцем, пустими трасами (людей практично нема), теплом, катанням на короткий рукав і без балаклави (але тут необхідно мати сонцезахисний крем, бо інакше згоріти можна ;) ), загорянням, милуванням крокусами, теплим вітерцем, який тебе обдуває під час спуску... А ще.. Ще багато би написав, але краще покажу ;)

От так увесь день -- біля турнікетів дуже рідко може був хтось один, а так взагалі НІКОГО.


Зранку іще трішки прохолодно, але сонце пригріває, то ж вентиляція у куртці і штанах відкрита на повну.  І перше фото таке -- ще у куртці :)


Реально відчуваєш себе якимось ВІП-ом, весь курорт для тебе. Пустинні траси -- катай як хочеш, по якій ширині траси хочеш. Працювали 2А, 7A, 5А, 5В, 5С, 5Н, 17А, 12А, 12B, червоні 11-ки (найбільше сподобалась 11Е), 8А, 8В (чудова -- після 12:00 катав лише на ній), 8С.


Підіймався кожного разу сам, а ще попереду і ззаду -- пусті крісла. Такого в сезон не буває практично. А ще -- спів пташок надзвичайний, "спів" струмочків від талого снігу, звуки природи і краєвиди...


Після 10:00 таки потепліло добряче, то ж знімаю куртку, ховаю її у наплічник і катаюсь ось так :) 


І пора трішки зупинитись, насолодитись природою сповна, а особливо крокусами (шафраном) на вершині гори Довга (верх витягу №12).


Вирішую зробити собі фото на згадку.  А так, як під руками лише телефон (фотоапарата на брав, щоб відпочити :) ), то треба було добряче помізкувати. Для початку фото лише дощечки у крокусах, щоб все налаштувати :) За допомогою лямок наплічника, таймеру на 10 секунд зробив тест і вийшла така світлина.


 За декілька дублів, добігаючи за 10 секунд  (акуратно навшпиньках, щоб не пошкодити квіточок ;) ) вдалось зробити ось цю світлину, у якій є все, із чим асоціюється весняне катання і закриття сезону. Це неможливо не любити ;)

Сезон завершився, але не сумую -- він був дуже вдалим та цікавим.
Після-смак цього чудового дня ще довго буде мені згадуватись... Дякую Богу, що попри прогнози дощу у 2-й половині дня, навіть і натяку не було на це. Правду кажуть -- для Бога немає нічого неможливого. Дякую Йому за це!!

Вам сподобалось?
Чекаю коментарів ;)

P.S. Та це іще не все. На Вас чекає іще окремий допис із квіточками та горами. 
Дочекайтесь ;)

З повагою, Ваш фотограф Роман Тупись.
----------------------------------------
  Хочете "живі" та "душевні" фото?
Дзвоніть і не пошкодуєте:
0509787625
0678663195
----------------------------------------
Цікавить фотозйомка -- пишіть мені:

4 коментарі:

Мар'яна Тупись сказав...

Прочитала допис, і ніби побувала на тій горі серед крокусів😉🧡

Natalia Dmytruk сказав...

Клааас!!! Гори, сніг,сонце і крокуси, як з казочки- 12 місяців!!! Супер!!! 😉🌸🏂🌞

Ira Svyshch сказав...

Але фотки в тебе бомбезні!!! 😊

Nadjusha Makaryshyn сказав...

Відчувається, що ти справді радієш життю🎉 круто👏👏