вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Про «золоті каструлі», борщ та інше для приготування якісних фото.Частина 4

 
  Привіт!
  Продовжую розповідати Вам про складові якісних фото. Про Ідею, Модель, Локацію вже писав, а сьогодні поговоримо про ПРОФЕСІЙНОГО ВІЗАЖИСТА.
  Хтось може мені заперечити, що мовляв кожна дівчина, жінка може сама собі зробити макіяж і не потрібно ніякого візажиста. Які ж переваги... Читайте нижче..
  Тепер наведу аргументи на користь Професійного візажиста:
  • Використовується найкраща косметика та засоби (не дешеві і якісні), які гарантують, що Ваш макіяж не потече, вії не відваляться :) і взагалі подарує Вам впевненість перед об'єктивом. У професійного візажиста є своя невелика валіза із різноманітними засобами та інструментами, щоб Ви виглядали на всі 100%.
  • Здорова та сяюча шкіра, не перевантажена тональним кремом
  • Пухнасті вії та виразні очі
  • Візажист може створити Вам будь-який образ, який Ви тільки можете собі уявити, але основним є збереження індивідуальних рис, приховання недоліків.
  • Менше часу необхідно для обробки Ваших фото
  • ...і ще одне -- Ви зможете протягом дня тішитись чудовим та якісним макіяжем і ловити захоплені погляди та компліменти :)
  От і все на сьогодні :) Надіюсь, що Вам було цікаво. Про Професійного фотографа поговоримо у наступній публікації.. дочекайтесь ;)

З повагою, Ваш Роман.

P.S. Не забуваймо, що зараз золота осінь і якщо бажаєте зберегти її не тільки у спогадах, а ще й на фото, то пишіть мені:

- Вконтакті
- Facebook
- е-mail.
  

Немає коментарів: